Târg caritabil „Împreună pentru școala noastră”

Vin sărbătorile, iar noi pregătim din ❤️ târgul caritabil „Împreună pentru școala noastră”!

Brăduțul nostru reprezintă Școala Gimnazială „Aurel Decei” Gura Râului, o școală cu tradiție de peste 100 de ani, aflată în comuna Gura Râului, la 18 km de municipiul Sibiu, într-o zonă înzestrată natural, la poalele Munților Cindrel. În anul școlar 2023-2024 avem înscriși 540 de elevi, care fac cursuri în 3 corpuri de clădire și pentru care ne străduim să creăm un mediu cât mai cald, mai primitor și sigur.

Școala a avut în ultimii ani mai multe inițiative prin care a strâns fonduri necesare diverselor nevoi identificate. Împreună cu Asociația Părinților am depus proiecte la Maratonul Internațional Sibiu 2022 și 2023 și am realizat un loc de joacă la grădiniță și o sală de muzică. De asemenea, școala a atras fonduri din proiecte europene, fiind implementat programul PNRAS începând cu anul 2022.

Cu fondurile strânse în cadrul târgului, ne propunem să creștem gradul de siguranță și confort în școală, dorim să înlocuim poarta veche a școlii, să instalăm sistem de supraveghere video în curtea grădiniței și să montăm un sistem de umbrire la geamurile clădirii ciclului gimnazial.

Brăduțul nostru ne arată identitatea, fiind construit din lemn, simbolizând lumina și echilibrul sufletesc.

Mulțumim pentru sprijinul oferit! https://hartaedu.ro/targ/